Wednesday, December 11, 2013

Olohuone



No niin tässä nyt ois vihdoin kuvaa olohuoneesta; ennen ja jälkeen.



Mitäs sanotte? Eikös olekin aikamoinen muutos, vaikka muuta ei oikeastaan ole tehty kuin maalattu seinä. Mä oon edelleenkin ihan hulluna tähän uudistukseen, tykkään tosta väristä tosi paljon vaikka se onkin melko tumma. Mitäköhän sitä seuraavaksi maalais? :D




10 comments:

  1. Onistunut lopputulos, ei yhtään liian tumma. Taidan soveltaa ideaa ja maalata makuuhuoneen seinään sängynpäädyn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannatan! Pienellä sutimisella saa ihmeitä aikaan :)

      Delete
  2. Tosi kivan nakoinen!!!! Varilla ja pienilla muutoksilla saa niin paljon aikaan :) Tosi kivan nakoinen myos tuo "istuin" (apua..onko tuo oikea sana :) tuossa teidan sohvan edessa poydan vieressa :) Mista tuollaisen loytaa?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo se on joku istuin/rahi. Siinä on vielä sellainen mahtava erikoisominaisuus että se pyörii :D Paallisenkin saa pois pesuun. Ikeasta löytyy, yllattaen... Tosin tota samaa mallia ei taida olla enaa saatavilla kuin sellaisella lehmannahka-paallysteella. Musta se on makee, mut kaikki ei ehkä tykkaa :)

      Delete
  3. Piti viela kommentoida sun edelliseen postaukseen liittyen myos, etta ihanan jouluisen tunnelmallista teilla. Yritan epatoivoisesti saada aikaan edes vahan tuota samaa tunnelmaa taalla keskella kesaa :) PItaisi menna maassa maan tavalla, mutta en voi sille mitaann jouluisin kaipaan niin kovasti taalla tuota pimeaa ja joulun tunnelmaa. Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Voin kylla uskoa, etta hankalaa on! Kun meille Pohjoisen kasvateille se joulu on just pimeaa aikaa ja silloin poltellaan kynttilöita ja laitetaan jouluvaloja vahan valaisemaan. Siitä se tunnelma oikeastaan just tulee, pimeästä ja kylmästä. Varmasti aivan eri tunnelma siella. Mutta on siina hyvatkin puolensa, ei ainakaan tartte palella eikä loskassa tarpoa :) Ja kuin myös, hyvät viikonloput :)

      Delete
  4. Vitsi kun näyttääkin kivalta kun yksi seinä on erivärinen ja tommoinen tumma. Se tuo jotenkin lisää syvyyttä; ihan kuin olohuone jatkuisi vielä sohvan takanakin :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Joo siis mieletön muutos ja niin vahalla vaivalla ja rahalla. Toiset tietysti ei yhtaan tykkaa maalaamisesta, mutta musta se on aika pikku juttu, ainakin tollaisen yhden seinan suihkiminen :)

      Delete