Wednesday, August 14, 2013

Aloitus


"Minna er meira" on islantia ja tarkoittaa "vähemmän on enemmän". Eli saanko esittäytyä, nimeni on Minna, asun Islannissa ja olen vain vähän reilu puolitoistametrinen ja muutenkin pikkuinen, joten nimeni "vähemmän, pienempi" sopii minulle oikein hyvin :) Blogin otsikkoa pohtiessani ystäväni ehdotti, että käyttäisin nimeäni ja leikkisin sillä ja islanninkielellä. Lyötiin päämme yhteen ja tämä on tulos.

Tyyliltäni en välttämättä ole "vähemmän on enemmän", mutten kovin rönsyileväkään. Jotain siltä väliltä. Blogissakin tulee varmasti olemaan juttuja vähän siitä sun tästä; perhe-elämää, tuunailuja, käsitöitä, sisustusta, pohdintaa ja haaveilua, ripaus muotia ja varmasti myös juttuja islantilaisesta elämänmenosta. Eli minua kiinnostavista asioista ja meidän perheen touhuista.

Muutin Islantiin noin kuusi vuotta sitten. Tapasin täällä mieheni ja tätä nykyä meillä on kaksi lasta. 4- ja 2-vuotiaat tytöt, Viena ja Saga. He tulevat varmasti seikkailemaan blogissani paljon. Lisäksi perheeseemme kuuluu siperianhusky, Moli. Näillä eväillä lähden tätä blogia kirjoittelemaan omaksi ja toivottavasti myös muiden iloksi :)

No comments:

Post a Comment